Ειδική προσφορά

15% έκπτωση στην πρώτη αγορά, 8% έκπτωση σε όλες τις επόμενες!

Tofarmakeiomou.gr, το οποίο αριθμεί τέσσερα φυσικά φαρμακεία και είναι το μεγαλύτερο φαρμακείο online αγορών, βρίσκεται στο πλευρό κάθε νέας μαμάς! Πρωταρχική μας μέριμνα είναι να καλύπτουμε τις ανάγκες των οικογενειών και να φροντίζουμε κάθε μέλος της οικογένειάς σας ξεχωριστά. Γι’ αυτό στα φαρμακεία μας πάντα βρίσκετε την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων (καλλυντικά, βιταμίνες, φάρμακα) για μαμάδες και για παιδιά. Φυσικά δεν ξεχνάμε τους μπαμπάδες, μπορούν να βρουν μεγάλο εύρος ανδρικών προϊόντων στις πιο συμφέρουσες τιμές.
Στο Tofarmakeiomou.gr σίγουρα θα βρείτε το προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, εξασφαλίζοντας σας αίσθημα ικανοποίησης, χαράς και χαλάρωσης.


Για να μπορέσουμε και εμείς να σας προσφέρουμε ένα δώρο για να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη περίοδο που διανύετε με το μωρό σας, Tofarmakeiomou.gr σας προσφέρει την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις ακόλουθες προσφορές:

  • 15% επιπλέον έκπτωση στην πρώτη αγορά.* 
  • 8% επιπλέον έκπτωση σε όλες τις επόμενες αγορές.*

Εξαιρείται η βρεφική διατροφή & οι πάνες*


Για να μπορείτε να επωφεληθείτε από τις επιπλέον εκπτώσεις, κάντε εγγραφή στο site μας και καταχωρείστε τον αριθμό κινητού τηλεφώνου που χρησιμοποιήσατε για την εγγραφή σας στο WOW MOM εδώ.

Πληροφορίες Συνεργάτη
www.tofarmakeiomou.gr+30 210 581 33 43