Ειδική Προσφορά

Καλοκαιρινές διακοπές με αποκλειστικά προνόμια

Ο Όμιλος Aldemar Resorts, μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες στην Ελλάδα, με 6 πολυτελή ξενοδοχεία σε Πελοπόννησο και Κρήτη και 34 χρόνια εμπειρίας, έχει στο επίκεντρο των δράσεών του τον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον. Τα ξενοδοχεία Aldemar συνδυάζουν την εγκάρδια φιλοξενία με την πολυτέλεια, με στόχο την απόλυτη χαλάρωση των επισκεπτών του και τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών. 
Ωστόσο, διαχρονικά ο Όμιλος δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αξία της οικογένειας και έτσι με αγάπη και φροντίδα προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες και παροχές. Θέλοντας να δώσουμε ώθηση και να αναγνωρίζοντας την ανάγκη ξεκούρασης των νέων οικογενειών προσφέρουμε ειδικές τιμές και προνόμια στη διαμονή και τις υπηρεσίες του Aldemar Olympian Village, στη Σκαφιδιά Ηλείας στη Δυτική Πελοπόννησο. Το 5* resort βρίσκεται σε μια μοναδική παραλιακή τοποθεσία, απολαμβάνει χρυσή αμμουδιά 2χλμ, θέα στο απέραντο γαλάζιο και χάρη στην ήπια αρχιτεκτονική του χαρίζει ένα μοναδικό αίσθημα ελευθερίας. Αναλυτικά οι παροχές είναι:

 • 10% έκπτωση στη διαμονή, εισάγοντας τον κωδικό που έλαβες στο https://www.aldemarolympianvillage.gr/
 • 15% έκπτωση στις θεραπείες και περιποιήσεις στο κέντρο Royal Olympian Spa & Thalasso με την επίδειξη της κάρτας
 • Παροχή baby supplies χωρίς οικονομική επιβάρυνση με την αντίστοιχη συμπλήρωση της φόρμας (κρεβατάκι μωρού, ριλάξ, καροτσάκι, γιογιό, βάση λεκάνης, βρεφική μπανιέρα, στρώμα αλλάγματος, σκαλοπάτι ανύψωσης, ενδοεπικοινωνία, αποστειρωτής, βραστήρας, θερμαντήρας μπιμπερό)
 • 10% έκπτωση στην υπηρεσία baby sitting
 • Welcome gift upon arrival

Στο Aldemar Olympian Village οι οικογένειες απολαμβάνουν ποιοτικό χρόνο και οι γονείς έχουν όλα όσα χρειάζονται για άνετες, ξεκούραστες και ασφαλείς διακοπές.

Πληροφορίες Συνεργάτη
www.aldemarolympianvillage.gr(+30) 26210 82 000

Πολιτική ακύρωσης:

 • Για ακυρώσεις που γίνονται 7 ημέρες πριν την άφιξη, δεν ισχύουν χρεώσεις
 • Για ακυρώσεις που γίνονται λιγότερο από 7 ημέρες πριν από την άφιξη, η προκαταβολή (30%) θα ισχύει ως χρέωση ακύρωσης. 
 • Σε περίπτωση μη εμφάνισης ή πρόωρης αναχώρησης, το 100% του συνόλου της διαμονής θα ισχύει ως ακυρωτικά.

Πολιτική πληρωμής:

 • Εάν επιλέξατε να πληρώσετε με τραπεζικό έμβασμα, παρακαλείστε να καταθέσετε το 30% της αξίας της κράτησης εντός 4 εργάσιμων ημερών.
 • Εάν επιλέξατε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, λάβετε υπόψη ότι η πιστωτική κάρτα που καταχωρίσατε κατά τη διαδικασία κράτησης θα χρεωθεί με το 30% της αξίας της κράτησης.
  Το υπόλοιπο 70% θα καταβληθεί στο ξενοδοχείο, κατά το check-in. Οι επισκέπτες πρέπει να προσκομίσουν την ίδια πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την κράτηση και ταυτότητα ή διαβατήριο με φωτογραφία του κατόχου της κάρτας κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο. Διαφορετικά, το ποσό της πλήρους διαμονής θα πρέπει να διευθετηθεί με διαφορετική μέθοδο, είτε με χρήση διαφορετικής πιστωτικής κάρτας με παρουσία του κατόχου της κάρτας είτε με μετρητά.