Το WOW MOM δίπλα στην ελληνική οικογένεια

To ΙΑΣΩ, το μεγαλύτερο μαιευτήριο στην Ελλάδα με περισσότερες από 11.000 γεννήσεις το χρόνο, με στόχο να είναι δίπλα σε κάθε οικογένεια και να βοηθήσει στη μείωση της υπογεννητικότητας, ενώνει τις δυνάμεις του με εταιρείες που μοιράζονται το ίδιο όραμα και εξασφαλίζει σημαντικά προνόμια για μέλλουσες και νέες μαμάδες, οι οποίες είτε έχουν πραγματοποιήσει κάποια εξέταση προγεννητικού ελέγχου στο Τμήμα Εμβρυομητρικής, είτε έχουν γεννήσει στο ΙΑΣΩ.

Με αυτόν τον τρόπο είναι δίπλα σε όλες τις οικογένειες που εμπιστεύονται το ΙΑΣΩ στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους!

ΔΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ
Iaso Wow Mom - privilege program for new and soon-to-be mothers

Γιατί WOW MOM

Το WOW MOM είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα του ΙΑΣΩ, το οποίο δημιουργήθηκε με στόχο να φέρει κοντά την Ελληνική οικογένεια με μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες της τα πρώτα 2 χρόνια που αποκτά ένα παιδί.
Το ΙΑΣΩ γίνεται ο συνδετικός κρίκος ως η μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη αλλά και η μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική στην Ελλάδα για τη μαμά, τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί. Δημιουργεί ένα μοναδικό πρόγραμμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη της οικογένειας και να είναι δίπλα στην μέλλουσα μητέρα από την αρχή της εγκυμοσύνης.

ΜΕΙΩΣΗ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα της εποχής μας. Ένα πρόγραμμα μέσω του οποίου παρέχονται σημαντικές προσφορές και προνόμια άμεσα συνδεδεμένα με τις ανάγκες του νοικοκυριού που αποκτά ένα νέο μέλος, αποτελεί ισχυρό κίνητρο για την απόφαση ενός ζευγαριού να προχωρήσει στην απόκτηση ενός παιδιού.

ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

Κάθε ζευγάρι από τη στιγμή που μαθαίνει ότι θα αποκτήσει ένα παιδί έχει να διαχειριστεί μία σειρά από νέες ανάγκες που προκύπτουν τόσο για το ερχομό του νέου μέλους όσο και για το ίδιο. Η λίστα είναι μεγάλη, όμως και ευχάριστη γιατί με το WOW MOM μπορεί να γίνει η κομμάτι μίας μοναδικής εμπειρίας.

LIFESTYLE

Οι νέοι γονείς πρέπει να φροντίζουν και τον εαυτό τους. Η ευεξία και η κάλυψη των αναγκών που αφορούν στην καθημερινότητα τους, διευκολύνει τη ζωή τους και δημιουργεί ηρεμία και χαρά που ωφελεί συνολικά την ευημερία της οικογένειας. Το WOW MOM φροντίζει συνολικά καλύπτοντας κάθε πτυχή της νέας τους ζωής.

ΠΡΟΜΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Με το WOW MOM αποκτάς αυτόματα πρόσβαση σε μία σειρά προνομίων υγείας για όλη την οικογένεια. Στο ΙΑΣΩ Μαιευτική/ Γυναικολογική Κλινική, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, και το ΙΑΣΩ Παίδων σε υπηρεσίες όπως Check-up, επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας κ.α.

Τι κερδίζεις με το WOW MOM

Με το πρόγραμμα του ΙΑΣΩ WOW MOM θα έχεις πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές και ειδικές παροχές οι οποίες θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται συνεχώς για να καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες.

Wow Mom

Προνόμια από συνεργάτες

Τα προνόμια των συνεργαζόμενων εταιρειών καλύπτουν μία ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σου! Θα ανανεώνονται συνεχώς για να σε ωφελούν με τον καλύτερο τρόπο.

Προνόμια ομίλου ΙΑΣΩ

Με το WOW MOM αποκτάς αυτόματα πρόσβαση σε μία σειρά προνομίων υγείας για όλη την οικογένεια. Στο ΙΑΣΩ Μαιευτική/ Γυναικολογική Κλινική, το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, και το ΙΑΣΩ Παίδων σε υπηρεσίες όπως Check-up, επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας κ.α.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΟ

Γίνε μέλος

Με απλά βήματα ένας κόσμος προνομίων ανοίγεται μπροστά σου. Ξεκίνα εδώ το ταξίδι.

ΔΕΣ ΠΩΣ

Δες τα προνόμια

Μοναδικά προνομία από κορυφαίες εταιρείες της Ελλάδας σε περιμένουν για να τα αξιοποιήσεις.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ