Ψάχνεις απαντήσεις;

Για να γραφτείς στο πρόγραμμα πρέπει είτε να κάνεις τον προγραμματισμένο προγεννητικό σου έλεγχο ή εξέταση στο Τμήμα Εμβρυομητρικής του ΙΑΣΩ ή να πραγματοποιήσεις τον τοκετό σου στο ΙΑΣΩ. Μόλις εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου στο ταμείο θα λάβεις την πρόσκληση μέλους στο Wow Mom με μήνυμα στο κινητό σου που θα σε καθοδηγήσει για την εγγραφή σου στο πρόγραμμα.

Με το πρόγραμμα του ΙΑΣΩ WOW MOM θα έχεις πρόσβαση σε μοναδικές προσφορές και ειδικές παροχές οι οποίες θα ανανεώνονται και θα εμπλουτίζονται συνεχώς για να καλύπτουν όλες σου τις ανάγκες. Οι προσφορές αφορούν σε μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών συνεργατών του ΙΑΣΩ και σε παροχές υγείας του Ομίλου ΙΑΣΩ για όλη την οικογένεια. Συγκεκριμένα σε προνόμια υγείας του ΙΑΣΩ Μαιευτική/ Γυναικολογική Κλινική, του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική, και του ΙΑΣΩ Παίδων και σε υπηρεσίες όπως Check-up, επισκέψεις σε όλες τις ειδικότητες, διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις, έξοδα νοσηλείας. Τα προνόμια των συνεργαζόμενων εταιρειών έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες σου!

 

Οι προσφορές του προγράμματος είναι δύο τύπων.
Προσφορές που λειτουργούν με την επίδειξη κάρτας: Για αυτές τις προσφορές αρκεί να δείξεις στη συνεργαζόμενη επιχείρηση την κάρτα Wow Mom για να εκμεταλλευτείς την προσφορά. Την κάρτα μπορείς να την προσθέσεις στο wallet του κινητού σου, να την λάβεις με email ή να την κάνεις download. Για να λάβεις την κάρτα σου αφού ολοκληρώσεις την ενεργοποίηση του λογαριασμού σου και κάνεις login πήγαινε στη σελίδα «Η κάρτα μου» από το μενού χρήστη πάνω δεξιά στη σελίδα «Η κάρτα μου».

Προσφορές που λειτουργούν με μοναδικό κωδικό: Για αυτές τις προσφορές μπορείς να λάβεις τον μοναδικό κωδικό στο κινητό σου με SMS ή στο email σου και να τον εισάγεις στο website του συνεργάτη για να εκμεταλλευτείς την προσφορά. Στη σελίδα της εκάστοτε προσφοράς μπορείς να βρεις περισσότερες οδηγίες για τη χρήση του μοναδικού κωδικού. Επίσης, από το μενού χρήστη, επιλέγοντας «Τα κουπόνια μου», μπορείς να δεις τη λίστα όλων των κωδικών που έχεις εκδώσει μέχρι στιγμής και να ξαναστείλεις τον μοναδικό κωδικό αν για κάποιον λόγο δεν τον έλαβες την πρώτη φορά.

 

Πηγαίνεις στη σελίδα Επαναφορά κωδικού, συμπληρώνεις το email που χρησιμοποίησες κατά την εγγραφή σου στο πρόγραμμα και θα σου σταλεί σχετικός σύνδεσμος για να αλλάξεις τον κωδικό σου.

Το πιο πιθανό είναι ότι το νούμερο του κινητού σου δεν έχει περαστεί σωστά στο σύστημά μας. Πήγαινε στη φόρμα επικοινωνίας επέλεξε ως λόγο επικοινωνίας «Δεν έχω λάβει την πρόσκληση εγγραφής στο Wow Mom» και συμπλήρωσε τα σωστά σου στοιχεία.

Για να αποθηκεύσεις την ψηφιακή κάρτα στο κινητό σου πρέπει να έχεις είτε Android, είτε iPhone smartphone.

Αν έχεις ανοίξει την σελίδα «Η κάρτα μου» από το κινητό σου θα δεις κατευθείαν τα κουμπιά «Save to GPay» και «Προσθήκη στο Apple Wallet», επιλέγεις ανάλογα με τη συσκευή σου και ακολουθείς τα βήματα που παρουσιάζονται.

Πως αποθηκεύω τη ψηφιακή κάρτα στο κινητό μου;

Αν έχεις ανοίξει τη σελίδα από υπολογιστή ή laptop τότε θα δεις το κουμπί “ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ WALLET”.

Πως αποθηκεύω τη ψηφιακή κάρτα στο κινητό μου;

Μόλις το πατήσεις θα εμφανιστεί ένα QR code το οποίο μπορείς να σκανάρεις με την κάμερα του κινητού σου και θα σου ανοίξει η σελίδα με τις επιλογές προσθήκης όπως παραπάνω.

 

Για να διαγραφείς από το πρόγραμμα πρέπει να στείλεις μήνυμα μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας στο Επικοινώνησε μαζί μας | WOWMOM . Επιλέγεις το «Θέλω να διαγραφώ από το πρόγραμμα»  στο λόγο που θέλει να επικοινωνήσεις με την ομάδα του ΙΑΣΩ Mom Wow και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου.

Μόλις η ομάδα λάβει το μήνυμά σου θα πραγματοποιήσει το αίτημά σου και θα σε ενημερώσει για την ολοκλήρωσή του.

Όταν ολοκληρωθεί η διαγραφή σου δεν θα μπορείς πλέον να εξαργυρώνεις τα προνόμια του προγράμματος και να λαμβάνεις ενημερώσεις για νέες προσφορές. Παράλληλα δεν θα έχεις πλέον πρόσβαση στο προφίλ σου στο website του προγράμματος.