Έκπτωση αξίας 500€

Αποκλειστικά Μοναδικά Προνόμια από τη Citroën

Η Citroën ιδρύθηκε το 1919 από τον André Citroën και από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της εντυπωσίασε με την εφαρμογή προηγμένων  μεθόδων  παραγωγής, που εξασφάλιζαν τη διάθεση αυτοκινήτων με εξαιρετικά υψηλή ποιότητα. Η ιστορία των 100 χρόνων της Citroën είναι γεμάτη από πρωτοποριακές ιδέες, οι οποίες επηρέασαν όχι μόνο την πορεία της μάρκας, αλλά και συνολικά εκείνη της αυτοκινητοβιομηχανίας. Σήμερα η Citroën συνεχίζει να πρωτοπορεί κατασκευάζοντας οχήματα που φέρουν σειρά προηγμένων σχεδιαστικών και μηχανολογικών λύσεων.

Η υπογραφή της εταιρίας,  “Insired by You” συμπυκνώνει τη φιλοσοφία της Citroën, η οποία βασίζεται στο πάθος για το σχεδιασμό και κατασκευή τεχνολογικών λύσεων και εφαρμογών, τα οποία προσφέρουν απτά οφέλη στους καταναλωτές. Η μεγάλη γκάμα των μοντέλων της Citroën εστιάζει στις ανάγκες και τις προσδοκίες των καταναλωτών προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις που ξεχωρίζουν για την πρωτοτυπία τους, αλλά και τη χρηστικότητα τους.

Με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και την παροχή ιδιαιτέρως ποιοτικών υπηρεσιών, ο Όμιλος Συγγελίδη και η Citroën Ελλάς ακολουθεί μια ιδιαίτερα δυναμική πορεία. Με ένα ευρύ δίκτυο εξουσιοδοτημένων διανομέων και επισκευαστών σε όλη την Ελληνική επικράτεια  η  Citroën Ελλάς προσφέρει τη σιγουριά της υπεύθυνης υποστήριξης κατά τη διάρκεια, αλλά κυρίως και μετά την πώληση. 

Με ιδιαίτερη χαρά, συμμετέχουμε στην ενέργεια του WOW MOM του Ομίλου ΙΑΣΩ.

Με τον κωδικό που έχετε στα χέρια σας, μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε Εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Citroën σε όλη την Ελλάδα https://citroen-hellas.gr/dealerlocator/, ώστε να λάβετε τις παροχές.

Η συνολική Προωθητική Ενέργεια ανέρχεται συνολικά στα 850€ και ισχύει επιπρόσθετα από την εκάστοτε εμπορική ενέργεια της Citroën Ελλάς.   

Πληροφορίες Συνεργάτη
www.citroen.gr210 67 00 150