20% Έκπτωση

XPLORE Entertainment Center Αποκλειστική Προσφορά

Ο πρότυπος χώρος ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλη την οικογένεια, το XPLORE Entertainment Center, χαρίζει σε όλα τα μέλη του προγράμματος WOWMOM μια ανεπανάληπτη ευκαιρία!

Όλα τα μέλη του προγράμματος WOWMOM επωφελούνται με έκπτωση 20% στην έκδοση εισιτηρίων για μία ή περισσότερες θεματικές ζώνες του XPLORE!

Ένας μοναδικός χώρος 4.500 τ.μ. που αξιοποιεί εκπληκτικές, πολύτιμες βιωματικές εμπειρίες για όλη την οικογένεια, σας περιμένει για να κάνει τη μάθηση και τη γνώση πιο συναρπαστικές από ποτέ!

Στο XPLORE τα παιδιά όλων των ηλικιών, παίζουν και μαθαίνουν μαζί με τους γονείς με τον πιο διαδραστικό και δημιουργικό τρόπο, σε 3 μοναδικές θεματικές ζώνες, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις.

Στη θεματική ζώνη XPLORE Science μικροί και μεγάλοι μαθαίνουμε πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα και ο ηλεκτρισμός, πόση δύναμη έχουν το νερό και ο αέρας και πού μας βοηθάει η μηχανική.

Έχετε όρεξη και για περιπέτεια; Τότε σας προσκαλούμε να γίνετε πρωταγωνιστές αξέχαστων εμπειριών στη θεματική ζώνη XPLORE Adventure!

Στο μοναδικό ενυδρείο της Αθήνας, στο XPLORE Oceans, θα κάνετε βουτιά στα βάθη των ωκεανών και θα ανακαλύψετε τα μυστικά τους! Περισσότερα από 2.000 ψάρια, σε 20 εντυπωσιακές δεξαμενές, όπως καρχαρίες, σαλάχια, ιππόκαμποι και πολλά άλλα, σας περιμένουν για να τα θαυμάσετε από κοντά.

Ανακαλύψετε τον συναρπαστικό κόσμο του XPLORE απολαμβάνοντας τα οφέλη του προγράμματος WOWMOM!

Πληροφορίες Συνεργάτη
www.x-plore.gr2106885450

Η έκπτωση αφορά αποκλειστικά και μόνο μέλη του προγράμματος WOWMOM του ομίλου ΙΑΣΩ.

Η έκπτωση εξαργυρώνεται με την επίδειξη της κάρτας μέλους του προγράμματος WOWMOM του ομίλου ΙΑΣΩ, αποκλειστικά στα ταμεία του XPLORE Entertainment Center (Εμπορικό Κέντρο Golden Hall, Λεωφόρος  Κηφισίας 27α, Μαρούσι) και δεν δύναται να εξαργυρωθεί σε online αγορά εισιτηρίων.

Η έκπτωση αφορά στην έκδοση εισιτηρίων για μία ή περισσότερες θεματικές ζώνες.

Η διάρκεια της προσφοράς ορίζεται έως 30/9/2025.